DRONTEN - De Meerpaal presenteert met trots het theaterprogramma tot en met december 2020. Eindelijk kunnen theaterliefhebbers weer genieten van muziek, cabaret, toneel, musicals en familievoorstellingen. Er is van alles te beleven en genieten. Vanaf 17 augustus konden Meerpaalpashouders al kaarten reserveren en vanaf 29 augustus 10.00 uur kunnen alle theaterliefhebbers online tickets kopen voor hun favoriete artiesten en de nieuwe talenten die zich aandienen. In De Meerpaal Inspiratiekrant staat een overzicht van alle activiteiten die in De Meerpaal plaatsvinden tot het eind van het jaar. De krant is gratis af te halen bij het Serviceplein, maar valt binnenkort ook op de deurmat bij iedereen in Swifterbant, Biddinghuizen en Dronten.

In het nieuwe seizoen biedt het theater onder andere een podium aan de Belgische favoriet Pieter Verelst, aan jong aanstormend talent als Vlamousse, maar ook aan reeds populaire namen als Renée van Wegberg en Sanne Wallis de Vries. Voor een aantal eerder verplaatste voorstellingen staat de ticketverkoop ook weer open. Het volledige programma staat op www.meerpaal.nl/theater.

Veilig naar het theater
Alles wat op het programma staat, wordt aangeboden met inachtneming van de veiligheidsregels. Op het podium, achter de schermen en in de zalen. Op de website van De Meerpaal is te lezen hoe een en ander in zijn werk gaat.

Vooraf eten in het Grand Café
Het restaurant in De Meerpaal gaat weer open op speeldata van het theater zodat bezoekers van een complete avond uit kunnen genieten. Reserveren is noodzakelijk. Per 1 september kun je in De Meerpaal (behalve op het Serviceplein) alleen nog pinnen. Dit betekent dat er rondom de theater- en bioscoopvoorstellingen in het Grand Café en bij evenementen alleen betaald kan worden met PIN.