DRONTEN - Kom genieten van de filmreeks Flavour & Film. Iedere maand programmeert De Meerpaal een prachtige film gecombineerd met een arrangement. Op vrijdag 22 november is de film The Lion King te zien in Dronten in combinatie met koffie en een lekkernij.

Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke voorbestemming nu al uiterst serieus. Maar niet iedereen in het koninkrijk is blij met de komst van de nieuwe welp. Mufasa’s broer Scar, die zelf de troon wil bemachtigen, heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden leert Simba om op te groeien, en om uit te zoeken hoe hij datgene wat hem rechtmatig toekomt kan heroveren.

Reserveren
Flavour & Film, vrijdag 22 november 2019. Een filmkaartje, inclusief een kop koffie/thee en een lekkernij kost € 10,00 per persoon. Het restaurant is geopend vanaf 9.45 uur. De film start om 10.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via het Serviceplein in De Meerpaal of online via www.meerpaal.nl. De bioscoopkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur.