DRONTEN - Kom genieten van de filmreeks Flavour & Film. Iedere maand programmeert De Meerpaal een prachtige film gecombineerd met een arrangement. Op vrijdag 17 januari is de film After the Wedding te zien in Dronten in combinatie met koffie en een lekkernij.

Michelle Williams speelt Isabel, de manager van een weeshuis in Calcutta., die op een uitnodiging ingaat van zakenvrouw Theresa in New York die haar wil inlijven bij haar organisatie. In ruil daarvoor zal Isabel het noodlijdende weeshuis voorzien van de nodige financiële support. De keuze dat zij haar weeskinderen dan niet meer mag bezoeken, maar hen daarmee wel financieel kan redden is moeilijk voor Isabel. Helemaal als blijkt dat Theresa ook nog eens is getrouwd met haar ex, Oscar, waarmee ze een geheim deelt. De film is een Amerikaanse remake van een Scandinavische film met dezelfde titel, destijds geregisseerd door Suzanne Bier, die ook nu het script heeft geschreven.

Reserveren
Flavour & Film, vrijdag 17 januari 2020. Een filmkaartje, inclusief een kop koffie/thee en een lekkernij kost € 10,00 per persoon. Het restaurant is geopend vanaf 9.45 uur. De film start om 10.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via het Serviceplein in De Meerpaal of online via www.meerpaal.nl. De bioscoopkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur.