DRONTEN - Pop/rockband Flashback opent op donderdag 18 november de jamsessie in De Meerpaal. Vanaf 18 november staan steeds op de 3e donderdag van de maand instrumenten klaar in De Meerpaal. Muzikanten van allerlei niveaus zijn welkom om nieuwe muzikale vrienden te maken. Zo ontstaan hopelijk weer verrassende muzikale combinaties. Deze editie vindt plaats in de Kleine Zaal.

Flashback is een band die verschillende covers speelt. Nummers die veel energie geven afgewisseld met mooie ballads uit verschillende decennia. Flashback vindt het leuk om af en toe een eigen draai aan een nummer te geven. Zo is er een eigen versie opgenomen van het nummer “Stay” van Rihanna en “Don’t you Worry Child”. Het eerste zelfgeschreven nummer is ook een feit: “Right Here”.

Drontense podia
Flashback heeft gespeeld tijdens het Suydersee terrasevent, 15 jaar Suydersee en verleende medewerking aan de 'Meerpaal Dichtbij Live'-opnames. De band bestaat uit Fred op de gitaar en cigarboxguitar die af en toe ook meezingt, de linkshandige gitaarvirtuoos Chris, de steady Jeffrey op drums en Martijn onverstoorbaar op de bas. Samen begeleiden zij de veelzijdige zangeres Nicoline op onnavolgbare wijze.

Kleine Zaal
Deze editie vindt plaats in de Kleine Zaal van De Meerpaal en wordt in goede banen geleid door zangeres Angelique Vlieger en drummer Jeroen Koornstra. De sessie start om 20.15 uur en wordt voorafgegaan door een Meerpaal Live avond waar muziekleerlingen van De Meerpaal Academie van zich laten horen. Bezoekers van 18 jaar en ouder zal bij binnenkomst om een QR-code worden gevraagd. Meer informatie via angelique.vlieger@meerpaal.nl.