DRONTEN - Op vrijdag 21 april en zondag 23 april vertoont De Meerpaal de persoonlijke film ‘Engel’ waarin te zien is hoe talent, doorzettingsvermogen en een klein beetje geluk rapper en producer Antoon naar de muzikale top van Nederland brachten. Ook beleeft de kijker nog één keer de hoogtepunten van zijn Ziggo Dome concert.

Hij was 20 jaar, verkocht twee keer de Ziggo Dome uit, was de meest gestreamde artiest van 2022 op Spotify, ontving de Qmusic Top40 award voor Beste Artiest en uiteindelijk won hij ook nog de Edison Pop-prijs. In de muzikale film ‘Engel’ neemt Antoon, bekend van hits als Hyperventilatie, Vluchtstrook, Hallo, Hotelschool en Meteoriet, de kijker mee in zijn leven.

Aan het woord komen onder andere zijn familie, maar ook mede-artiesten als BIG2 en Ronnie Flex die destijds direct de potentie van Antoon zagen. Het verhaal van de eigenzinnige Antoon kent vele hoogtepunten, maar ook één grote persoonlijke tragedie wanneer zijn moeder overlijdt na een ernstig ziekbed. In de film is te zien hoe de jonge ster keer op keer zijn kracht vindt in hetgeen waar hij het meest van houdt; muziek.

Antoon – Engel is te zien op vrijdag 21 april (18.45 uur) en zondag 23 april (16.15 uur) in Bioscoop De Meerpaal. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.meerpaal.nl of bij het Serviceplein in De Meerpaal.