DRONTEN - De Meerpaal houdt zondag 26 juni weer een filmontbijt met de vrolijke titel Minions: Hoe Gru Superschurk werd. Het hele gezin kan dan genieten van een heerlijk ontbijt met daarna deze leuke familiefilm.

In Minions: Hoe Gru Superschurk werd zien we hoe de grootste superschurk ter wereld, Gru, zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen.

Gru uit de Despicable Me-films is een van de meest geliefde tekenfilmschurken van de laatste jaren gebleken, en in deze film gaan we zien hoe precies zo doortrapt is geworden. De Minions doken voor het eerst op in Despicable Me. Daarna waren ze te zien in het tweede en derde deel, en in hun eigen film Minions.

Reserveren

Vanaf 10 uur kan er aangeschoven worden om te genieten van het ontbijtmenu. Vervolgens start om 11.00 uur de film. Kaarten voor het filmontbijt zijn te reserveren via de website van De Meerpaal of (telefonisch) aan de balie van het Serviceplein.