DRONTEN - De Meerpaal houdt zondag 12 december weer een filmontbijt met de titel 'Sing 2'. Het hele gezin kan dan genieten van een heerlijk ontbijt met daarna deze leuke familiefilm.

Muzikale animatiefilm

In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten 's werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. Gaat dat lukken?

'Dit langverwachte vervolg op de hilarische en muzikale bioscoophit Sing is charmant en vol plezier', aldus Robin Wever, filmprogrammeur bij De Meerpaal. 'Voor de hele familie een genot om naar te kijken en een perfecte afsluiter op ons maandelijkse filmontbijt!'.

Reserveren
Vanaf 10 uur kan er aangeschoven worden om te genieten van het ontbijtmenu. Vervolgens start om 11.00 uur de film. Kaarten voor het filmontbijt zijn te reserveren via de website van De Meerpaal of (telefonisch) aan de balie van het Serviceplein.