DRONTEN - De Meerpaal houdt zondag 28 november weer een filmontbijt met de titel 'Captain Nova'. Het hele gezin kan dan genieten van een heerlijk ontbijt met daarna deze leuke familiefilm.

Spannende tijdreisfilm

'Captain Nova' is een spannende tijdreisfilm waarin gevechtspiloot Nova terug in de tijd reist om een klimaatramp te voorkomen. Er is alleen een klein probleempje: de tijdreis verjongt haar. En wie luistert er nu naar een meisje van twaalf?

'Captain Nova' ging afgelopen maand in voorpremière tijdens het Cinekidfestival en werd lovend ontvangen. 'Eigenlijk draait deze toffe sciencefictionfilm pas vanaf 1 december in reguliere bioscopen, maar wij mogen hem als een van de eersten vertonen', vertelt Robin Wever, filmprogrammeur bij De Meerpaal. 'Niet alleen is deze fantasierijke film een feestje om naar te kijken, ook geeft het met een knipoog een serieuze boodschap mee over het klimaat'.

Reserveren
Vanaf 10 uur kan er aangeschoven worden om te genieten van het ontbijtmenu. Vervolgens start om 11.00 uur de film. Kaarten voor het filmontbijt zijn te reserveren via de website van De Meerpaal of (telefonisch) aan de balie van het Serviceplein.