DRONTEN - De Meerpaal gaat op donderdag 17 en vrijdag 18 maart weer verder met de populaire filmspecial Film & Flavour. Er kan dan genoten worden van de hartverwarmende film The Duke in combinatie met een koffie-, lunch- of wijnarrangement.

Komisch succes
The Duke, met Jim Broadbent en Dame Helen Mirren in de hoofdrollen, is een komedie van het soort waar de Britten al decennia lang in uitblinken. Het vertelt het onwaarschijnlijke, maar waargebeurde verhaal van een Londense taxichauffeur die een kostbaar schilderij weet te stelen uit de National Gallery. In zijn losgeldbrieven belooft hij het schilderij terug te geven wanneer de overheid televisie gratis beschikbaar maakt voor ouderen. "Alleen al samenwerking tussen deze twee briljante acteurs staat garant voor een komisch succes", stelt Robin Wever, filmprogrammeur bij De Meerpaal.

Arrangementen & tickets

De aanvang voor het wijnarrangement op donderdag 17 maart is 18.45 uur. De aanvang van het koffie arrangement op vrijdag 18 maart is vanaf 09.45 uur. Om 12.00 uur start diezelfde dag het luncharrangement. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein en online via de website van De Meerpaal.