DRONTEN - De Meerpaal gaat op donderdag 3 en vrijdag 4 februari weer van start met de populaire filmspecial Film & Flavour. Er kan dan genoten worden van de koninklijke kwaliteitsfilm 'Spencer' in combinatie met een koffie-, lunch- of wijnarrangement.

Over de film Spencer
Het is 1991 – 10 jaar na haar huwelijk met Prins Charles – en het leven van prinses Diana ligt in duigen. Charles bedriegt haar openlijk en Diana zit gevangen in een liefdeloos huwelijk. 'Deze film is een magistrale mix van genres met een prachtige breekbare vertolking van Kirsten Stewart als Lady Di', aldus Robin Wever, filmprogrammeur bij De Meerpaal.

Met 'Spencer' geeft De Meerpaal een startschot aan de koninklijke maand februari, die eindigt met de prachtige musical 'Diana & Zonen' op 22, 23 en 24 februari in het theater van het Drontense culturele centrum. En voor wie zich tot slot afvraagt hoe het met andere filmspecials zit – zoals Filmontbijt – heeft Wever goed nieuws: 'Deze staan op de planning voor februari.'

Arrangementen & tickets
De aanvang voor het wijnarrangement op donderdag 3 februari is 18.45 uur. De aanvang van het koffie arrangement op vrijdag 4 februari is vanaf 09.45 uur. Om 12.00 uur start het luncharrangement op vrijdag 4 februari. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein en online via de website van De Meerpaal.