DRONTEN - De Meerpaal draait vrijdag 17 juni weer een nieuwe editie van Film & Flavour, waarbij een kwaliteitstitel gecombineerd wordt met heerlijke arrangementen. Op het menu staat dit keer de dramafilm 'Madres Paralelas', een fascinerende blik op moederschap.

In 'Madres Paralelas' komen bij toeval de bijna veertiger Janis (Penélope Cruz) en twintiger Ana bij elkaar op de kraamafdeling van een ziekenhuis te liggen. Beide vrouwen zijn ongewenst zwanger, maar willen ook allebei het kind houden. En dat is pas het begin van nog veel meer toevalligheden in dit aangrijpende en meeslepende melodrama, waarin de parallelle levens van deze twee moeders worden gevolgd.

Regisseur Pedro Almodóvar laat met 'Madres Paralelas' een groeiende band zien tussen de twee vrouwen, die hun levens tijdens de film ingrijpend zal veranderen. Penélope Cruz won voor haar rol van Janis de prijs voor beste actrice op het festival van Venetië en was genomineerd voor een Oscar.

Arrangementen & tickets

De aanvang van het koffie arrangement op vrijdag 17 juni is vanaf 09.45 uur. Om 12.00 uur start diezelfde dag het luncharrangement. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein en online via de website van De Meerpaal.