DRONTEN - Donderdag 7 en vrijdag 8 juli is het weer tijd voor de special Film & Flavour in De Meerpaal, de bekende mix van een kwaliteitsfilm en heerlijke arrangementen. Ditmaal op het menu: de satirische dramafilm El buen patrón.

Charismatische meesteracteur

In deze Spaanse Oscarinzending speelt Javier Bardem de "goede" baas die zijn werknemers in toom probeert te houden om een zakelijke onderscheiding te krijgen. Deze manipulatie kan uiteraard alleen maar misgaan. "El buen patrón levert een smeuïg en vermakelijk verhaal op, maar ook een bizarre, actuele one-man show", aldus Robin Wever, marketeer en filmprogrammeur bij De Meerpaal.

De film kreeg alle lof in Spanje en bewijst volgens de pers met goede recensies maar eens te meer dat Bardem als charismatische meesteracteur garant blijft staan voor glansrijke rollen.

Arrangementen & tickets

De aanvang voor het wijnarrangement op donderdag 7 juli is 18.45 uur. De aanvang van het koffie arrangement op vrijdag 8 juli is vanaf 09.45 uur. Om 12.00 uur start diezelfde dag het luncharrangement. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein en online via de website van De Meerpaal.