DRONTEN - Kom genieten van de filmreeks Film & Flavour. Iedere maand programmeert De Meerpaal prachtige films gecombineerd met diverse arrangementen. Op vrijdag 17 december is de film 'Drijfzand' te zien in combinatie met een koffiearrangement. De film vertelt het verhaal van een intrigerende moeder-dochterrelatie en de keuze tussen loyaliteit, gezondheid en liefde.

Suze (Hanna van Vliet) woont met haar man en dochtertje op Texel en heeft een gelukkig en overzichtelijk leven op het eiland. Als haar moeder Helena (Elsie de Brauw), een gevierd theateractrice, hen een onverwachts bezoek brengt, begint haar zorgvuldig opgebouwde bestaan te wankelen.

Nadat Helena aan Suze vertelt dat ze een ongeneeslijke hersentumor heeft, besluit Suze om voor haar moeder in Amsterdam te zorgen. Haar terugkeer naar de stad, de prikkelende theaterwereld en de oude patronen in de relatie met haar moeder, zetten haar op scherp. Te scherp. De onrust vreet zich langzaam maar zeker een weg naar binnen, dwars door haar gezinsleven heen. Verscheurd tussen de loyaliteit voor haar moeder, en die voor haar gezin, staat ze voor een emotionele keuze.

Reserveren
De aanvang voor het koffiearrangement is om 9.45 uur (film start om 10.30 uur). De prijs hiervoor is € 10,50 per persoon. De prijs van het filmkaartje is inclusief koffie of thee met wat lekkers. Tickets zijn verkrijgbaar via het Serviceplein in De Meerpaal of online via www.meerpaal.nl.