DRONTEN - De Meerpaal gaat op donderdag 14 en vrijdag 15 april weer verder met de populaire filmspecial Film & Flavour. Er kan dan genoten worden van de indrukwekkende dramafilm Belfast in combinatie met een koffie-, lunch- of wijnarrangement.

Genomineerd voor 7 Oscars

Belfast is een aangrijpend verhaal over liefde, vreugde en verlies in het leven van een jongen die opgroeit met muziek en de sociale onrust van het eind van de jaren zestig. In de film spelen Jamie Dornan en Caitríona Balfe een gepassioneerd echtpaar uit de arbeidersklasse dat betrokken raakt bij de ongeregeldheden in Belfast. Verder zien we Judi Dench en Ciarán Hinds als liefdevolle en scherpzinnige grootouders. Genomineerd voor 7 Oscars en winnaar van het beeldje voor Beste Originele Regie. "Alles aan Belfast klopt: van de kleurrijke introductie van de Noord-Ierse arbeidersstad met Van Morrison's deuntjes tot de contrastrijke beelden van Buddy en zijn familie. Nostalgie, angst en toekomstdromen in regisseur Kenneth Branaghs meest persoonlijke werk'', aldus Robin Wever, filmprogrammeur bij De Meerpaal.

Arrangementen & tickets

De aanvang voor het wijnarrangement op donderdag 14 april is 18.45 uur. De aanvang van het koffie arrangement op vrijdag 15 april is vanaf 09.45 uur. Om 12.00 uur start diezelfde dag het luncharrangement. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein en online via de website van De Meerpaal.