DRONTEN - De Meerpaal gaat vanaf november weer van start met de populaire filmspecial Film & Flavour. Er kan dan weer genoten worden van kwaliteitsfilms in combinatie met een koffie-, lunch- of wijnarrangement.


De filmagenda is meteen goed gevuld. Op donderdag 4 en vrijdag 5 november is de film 'Alles op Tafel' te zien. Vervolgens draait op vrijdag 19 november de titel 'Mijn Vader is een Vliegtuig'.

Vol geheimen
In 'Alles op Tafel' komen zeven goede vrienden samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms'jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. 'Hilarisch, herkenbaar, maar ook vol geheimen', aldus filmprogrammeur Robin Wever.

Sterk spel
In 'Mijn Vader is een Vliegtuig' lijkt Eva (Elise Schaap) alles te hebben: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Als haar moeder plotseling overlijdt, ontdekt ze dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen. 'Erg sterk spel van Elise Schaap en Pierre Bokma'.

Arrangementen & tickets
De aanvang voor het wijnarrangement op donderdag 4 november is 18.45 uur. De aanvang van het koffie arrangement op vrijdag 5 november en 18 november is vanaf 09.45 uur. Om 12.00 uur start het luncharrangement op vrijdag 5 november. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein en online via de website van De Meerpaal.