DRONTEN - Vanwege de recent aangepaste maatregelen omtrent het Coronavirus kunnen enkele theatervoorstellingen in De Meerpaal helaas niet spelen op eerder geplande data.


Goed nieuws: samen met de gezelschappen heeft De Meerpaal inmiddels ook al vervangende data gevonden. De nieuwe speelmomenten zijn:


- Murder Ballad speelt op wo. 27 jan. 2021 (i.p.v. za. 17 okt. 2020).

- Jim van der Zee speelt op vr. 5 mrt 2021 (i.p.v. do. 22 okt. 2020).

- Dutch String Collective speelt op zo. 19 sep. 2021 (i.p.v. zo. 25 okt. 2020).

- Renée van Wegberg speelt op wo. 17 feb. 2021 (i.p.v. za. 31 okt. 2020)

Tickethouders zijn inmiddels op de hoogte van de verplaatsingen. Nog niet in het bezit van een ticket? Op de website van De Meerpaal zijn voor de voorstellingen vanaf NU extra kaarten te koop.

Óók heeft de Meerpaal op de korte termijn genoeg moois te bieden, zoals:

- Vrijdag 23 oktober: het cabaretduo Vlamousse met de voorstelling ‘Saampies’.

- Donderdag 5 november: Nesim El Ahmadi met de voorstelling ‘TaBoe!’

- Zaterdag 7 november: de cabaretvoorstelling ‘Tijd Zat!’ van Klooster en Van der Meulen.

- En bekijk ook eens ons actuele bioscoopaanbod voor de mooiste films.

Vanzelfsprekend treft De Meerpaal bij alle theater- en filmvoorstellingen de nodige veiligheidsmaatregelen conform de richtlijnen van de overheid. De beleving is daardoor anders dan anders maar zeker de moeite waard!

Schaamteloos grappig cabaret in De Meerpaal
Saampies is het eerste programma van het cabaretduo Vlamousse. In 2019 won het duo de allereerste Studentenjuryprijs van het Leids Cabaret Festival. Het Leidsch Dagblad omschreef hen aan de hand daarvan als 'schaamteloos grappige energiebommetjes die prikken op gevoelige plekken'.

In de voorstelling ‘Saampies’ benoemt Vlamousse totdat er niks meer te benoemen valt. ‘Maak het bespreekbaar’, is het credo. De angst voor de medemens moet worden doorbroken, excuses moeten gemaakt aan mens, dier en geslachtsdeel, steun betuigd aan minderheden en bovenal moet er geluisterd worden! Geen onderwerp te pijnlijk of Vlamousse smijt het op tafel. Er moet gewoon het een en ander opgehelderd worden. En dan kunnen we daarna saampies verder.

De voorstelling ‘Saampies’ van Vlamousse speelt op vrijdag 23 oktober. Tickets (€16,50) en info vind je 24 uur per dag op www.meerpaal.nl of via het Service Plein, te bereiken op het telefoonnummer: 0321 388 777.