DRONTEN - Maak jij altijd in je eentje muziek op je zolderkamer? Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? Ben je op zoek naar nieuwe muzikale vrienden? Kom dan langs tijdens de eerste jamsessie van het seizoen op 17 september in de Kleine Zaal van De Meerpaal.

Zangeres en gastvrouw Angelique Vlieger leidt het komende seizoen weer maandelijks een jamsessie in goede banen en is benieuwd wat voor muziek de muzikanten uit Dronten en omgeving komen maken. Blues, Funk Rock, Reggae? “Van tevoren weet je nooit waar het heen gaat en dat vind ik nu juist zo leuk” aldus een enthousiaste Angelique. Eerst even de kat uit de boom kijken? Alleen luisteren mag natuurlijk ook.

De jamsessie van 17 september wordt geopend door HaRiDa (Hans, Rick en Daniëlle). Een “gezellig muziekminnend trio.” zeggen ze zelf. Om de muzikale droogte van de afgelopen maanden door te komen is het trio, op gepaste afstand, af en toe bij elkaar gekomen om toch gezamenlijk akoestisch een beetje te blijven musiceren. “Tijdens deze sessies is gaandeweg een leuk repertoire ontstaan, vandaar dat we de stoute schoenen hebben aangetrokken om de huiskamer te verlaten om en public de nummers ten gehore te brengen.”

De Meerpaal Jamsessies en Corona Natuurlijk vinden ook de jamsessies plaats binnen de Corona richtlijnen van het RIVM. Zo wordt bezoekers gevraagd voldoende afstand te houden, geldt er een maximum van 30 bezoekers en wordt bezoekers gevraagd om naam en telefoonnummer achter te laten. De opening van het jamseizoen in het Grand Café vindt plaats op donderdag 17 september om 20.15 uur in de Kleine Zaal. Zet daarna groot ‘SESSIE’ in je agenda op elke derde donderdag van de maand. Alle sessies zijn gratis toegankelijk en De Meerpaal zorgt voor backline. Meer informatie via de website