DRONTEN - 'Een leven samen' is een intieme en liefdevolle musical, gemaakt in een tijd die wel wat intimiteit en liefde kan gebruiken. Het heeft een topcast, bestaande uit Alfred van den Heuvel, Doris Baaten, Ara Halici en Alexandra Alphenaar. Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van deze voorstelling spelen ze het op zaterdag 3 oktober maar liefst twee keer op een avond.

De musical vertelt het verhaal van Julius en Ina. Ze zijn een jaar of zeventig en wonen al een tijdje in een verpleeghuis. Julius was vroeger tekenaar. Ina ging voor het gezinsleven. Ze delen een leven samen. Maar dat weten ze niet meer zo goed. Iedere morgen ontmoeten ze elkaar voor het eerst. Delen ze hoogte- en dieptepunten van hun gezamenlijke leven. Maken ze ruzie. Hebben ze eindeloze gesprekken en hoogoplopende discussies. En worden ze verliefd. En iedere avond nemen ze afscheid van elkaar en vergeten ze de ander. Om de dag erna opnieuw verliefd te worden.

Tickets De voorstelling start zaterdag 3 oktober om 19.30 en 21.30 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten € 24,00. Je kunt online reserveren op www.meerpaal.nl of via 0321 388 770. In het nieuwe theaterseizoen volgt De Meerpaal de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. De Meerpaal biedt een veilige omgeving voor bezoekers, artiesten en medewerkers voor en achter de schermen. Meer informatie hierover is te vinden op de website. Samen zorgen we zo voor een veilig, verantwoord en bovenal onvergetelijk theaterbezoek.