DRONTEN - Vrijwel niemand kan de laatste jaren meer om Stefano Keizers heen. Op televisie dook hij op in talkshows, schitterde hij in Het Perfecte Plaatje en stal hij de harten van Expeditie Robinson-fans. Op zaterdag 26 maart is hij terug in De meerpaal met zijn show Hans Teeuwen.

Stefano Keizers (34 jaar, echte naam Gover Meit) stond pas twee keer eerder in het theater, maar maakte meteen indruk met zijn durf en brutaliteit. Zijn shows werden lovend ontvangen door de pers en ook Drontenaren waren enthousiast toen hij in 2020 in De Meerpaal stond. In zijn derde voorstelling gaat hij - zoals verwacht - weer een stapje verder. Met een wel heel opmerkelijke titel en een show vol heerlijke ongemak en absurdisme deconstrueert Keizers zijn alter ego. Dit leidt tot een ingenieuze strijd tussen Stefano Keizers en Govert Meit. Het resultaat is opwindend, met als hoogtepunt een tergende trage climax.

Hans Teeuwen is het slotstuk op een niet begrijpende maar hilarische trilogie. Te zien op zaterdag 26 maart in het theater van De meerpaal om 20.15 uur. Kaarten zijn te reserveren via het Serviceplein of www.meerpaal.nl.