DRONTEN - Diana & Zonen; een regelrechte hit in de Nederlandse theaters. Deze grote theaterproductie speelt in een beperkt aantal grote Nederlandse theaters. Het team van De Meerpaal is dan ook meer dan trots dat deze bijzondere musical maar liefst drie avonden in Dronten te beleven is! Drie avonden musical van het allerhoogste niveau.

Op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 februari vertelt de koninklijke musical Diana & Zonen het meeslepende verhaal over Prinses Diana. Zij was behalve prinses vooral moeder, vechtend voor het geluk van haar zonen.

De gloednieuwe musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee?

Diana & Zonen is een koninklijk liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo meeslepend verteld als live in het theater. De hoofdrol is weggelegd voor Marlijn van Weerdenburg, bekend van onder andere Moltalk en Danni Lowinski. Marlijn – acteur en presentator – is in het bezit van een fenomenale stem. In Diana & Zonen maakt zij een indrukwekkend debuut in een dragende musicalrol.

Producenten Diana & Zonen

Theaterprogrammeur Frens te Kiefte laat weten dat de producenten van Diana & Zonen (Medialane en Theateralliantie) in 2020 ook de voorstelling 'Hello Dolly' presenteerden in De Meerpaal. Frens: “Twee compleet uitverkochte voorstellingen maakten het Drontense publiek enorm enthousiast. Ik garandeer dat het publiek Diana & Zonen ook vol enthousiasme ontvangt. Het verhaal, de bijzondere muziek en grote spelers als Marlijn, Gerrie van der Klei en Freek Bartels zorgen voor een musicalbelevenis van ongekende klasse in De Meerpaal!”

Beleef Diana & Zonen op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 februari in De Meerpaal in Dronten! Tickets zijn beschikbaar via www.meerpaal.nl of via het Service Plein op het telefoonnummer: 0321 388 777.