DRONTEN - Zin in een leuk uitje? Kom tijdens de meivakantie naar De Meerpaal. Niet alleen vertoont het culturele én maatschappelijke centrum twee weken lang de leukste kinderfilms en filmspecials, maar ook kan er op zaterdag 30 april genoten worden van de gezellige theatervoorstelling 'Juf Roos gaat op avontuur (2+)'.

Filmpret voor jong en oud

Tijdens de meivakantie zitten filmliefhebbers goed bij De Meerpaal. De bioscoop heeft een veelzijdig aanbod met titels voor jong en oud. Met familiefilms als 'Sonic The Hedgehog 2 (NL)', 'De Bad Guys (NL)', en '2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten' is de agenda goed gevuld. Verder kan er nog steeds genoten worden van de populaire 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' en de romantische komedie 'Costa!!'.

Qua specials wordt de meivakantie op zondag 24 april afgetrapt met een heerlijk filmontbijt in combinatie met de nieuwe familiefilm 'De Piraten van Hiernaast: De Ninja's aan de Overkant'. Vervolgens strart op dinsdag 3 mei weer een gezellige KidsmiX met de titel 'Paashaas Academie'. Kortom: er is voor ieder wat wils!

Vakantietheater met Juf Roos

Juf Roos komt zaterdag 30 april naar Dronten met een nieuwe show. Er zijn twee voorstellingen. De eerste begint om 13.30 uur, de tweede om 15.30 uur. In de voorstelling bereiden Juf Roos en Gijs zich voor op een bijzondere dag: Molendag. Dus de molen moet er op en top bij staan. Maar dan gaat er iets vreselijk mis. Juf Roos en Gijs proberen alles weer op tijd in orde te maken. Gaat het lukken?

Naast genoemde activiteiten is er nog veel meer te beleven in De Meerpaal tijdens de vakantieperiode. Kijk voor het hele programma op de website van De Meerpaal. Kaarten zijn te reserveren via het Serviceplein en www.meerpaal.nl.