DRONTEN - De Meerpaal heeft in de eerste helft van het lopende theaterseizoen bijna 13000 bezoekers mogen verwelkomen.

Dat is 5000 bezoekers meer dan in dezelfde periode vorig jaar, een stijging van 60%. Meerpaal directeur Hans Maris: “Het is geweldig om te zien dat steeds meer Drontenaren en inwoners van omliggende gemeenten de weg naar De Meerpaal weten te vinden. We doen er dan ook alles aan om onze bezoekers een mooie theaterbeleving te bieden. De afwisselende programmering, de restaurant openstelling voorafgaand aan de voorstellingen en zeker ook de gezellige nazit die steeds vaker omlijst wordt met live muziek maken De Meerpaal tot een fijne plek voor een avondje uit. Het is ook voor mijn collega’s en mijzelf echt genieten op die avonden. Ik vind het prachtig om te zien dat De Meerpaal ook met het theater een belangrijke bijdrage levert in de verbinding en ontmoeting in onze gemeente”.

De Meerpaal was de afgelopen maanden diverse keren (bijna) uitverkocht bij voorstellingen van o.a. Bert Visscher, Pieter Derks, Og3ne maar ook bij lokale evenementen zoals de Lions of the proms en het concert van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht. De komende maanden staan er nog vele mooie voorstellingen geprogrammeerd. Hans Maris: “Voor de voorstellingen van Waylon, Claudia de Breij maar ook voor de grote musical try-outs van Hello Dolly in februari moet je er snel bij zijn wil je daar nog kaarten voor kopen. Maar kijk ook eens naar de wat onbekendere namen, die weten je vaak echt te verrassen”.

De Meerpaal Inspiratiekrant
De Meerpaal Inspiratiekrant die deze maand is uitgebracht geeft een compleet overzicht van alle komende voorstellingen en andere activiteiten in De Meerpaal. De krant is gratis af te halen op het Serviceplein in de Meerpaal en in De steiger in Swifterbant en het Koetshuis in Biddinghuizen.