DRONTEN - Het nieuwe theaterseizoen staat voor de deur en daar hoort een brochure bij met het nieuwe programma. De eerste exemplaren zijn afgelopen donderdag door Programmeur/Artistiek Leider Barry Bouquet uitgereikt aan het personeel van De Meerpaal en aan burgemeester Jean Paul Gebben. Vanaf nu is de brochure gratis af te halen bij het Serviceplein in De Meerpaal.


“De voorverkoop die zaterdag 13 mei startte voor nieuwsbrieflezers, zodat zij vroegtijdig kaarten konden bestellen, belooft veel goeds voor de rest van het seizoen. De eerste 5000 kaarten voor seizoen 2023-2024 zijn inmiddels verkocht. Hardlopers zijn onder andere Bert Visscher, Claudia de Breij, The Best of Britain en de musical De Man van La Mancha - met Huub van der Lubbe. De Meerpaal loopt hiermee in lijn met de landelijke trend dat bestaand én nieuw publiek de weg naar het theater goed weet te vinden. Vaste bezoekers bestellen kaarten weer voor een heel seizoen vooruit om zo hun theaterbezoekjes voor het hele jaar veilig te stellen. Dat stemt hoopvol”, aldus directeur-bestuurder Hans Maris.

Jeugdvoorstellingen als Rapunzel de Musical, Juf Roos en Mees Kees zijn ook populair. Een tip van Barry Bouquet is Disney Winnie de Poeh. Na het succes in New York, Chicago en Londen brengt Morssinkhof Terra Theaterproducties deze hartverwarmende familiemusical nu voor het eerst naar Nederland, vanzelfsprekend volledig gezongen en gesproken in het Nederlands. Andere parels uit de programmering zijn onder andere het toneelstuk Murder on the Orient Express, zanger Alexander Broussard met een Italiaans programma en cabaretiers Fabian Franciscus en Lotte Velvet.

Zaterdag 20 mei om 10.00 uur start de reguliere verkoop. Dan kan iedereen kaarten bestellen voor alle theatervoorstellingen in De Meerpaal in seizoen 23/24, dat in september start.