DRONTEN- In veel huizen in de gemeente Dronten wordt dagelijks hard geoefend op de juiste akkoorden, basnoten of drumritmes. Alles om steeds beter te kunnen spelen op een muziekinstrument. Vraag deze harde werkers naar hun doel? Dan is 'samen spelen in een band' vaak het antwoord! De Meerpaal Popschool is er speciaal voor muzikanten, jong en oud, die graag willen samenspelen in een band óf voor bestaande bands die aan hun repertoire willen werken.

Op woensdagmiddag 2 oktober organiseert De Meerpaal tussen 15.30 en 17.00 uur een gratis jamsessie in de popstudio (lokaal 9) onder leiding van Popschooldocent Mark Dekkers. Tijdens deze 'speeddate' kun je vrijblijvend ervaren of er een 'klik' is met andere muzikanten. Misschien lukt het meteen al om bandjes te vormen. De Popschool is toegankelijk voor de traditionele popinstrumenten zoals gitaar, toetsen, basgitaar drums en zang. Maar speel jij viool en wil je dolgraag in een band? Laat niets je dan weerhouden. Kom gezellig langs op 2 oktober en neem je muziekvrienden mee!

Meer info

Besluit je om je in te schrijven voor de Popschool? Dan betaal je € 6,95 (<21) € 8,75 (21+) per les. Muziekleerlingen van De Meerpaal krijgen korting op de Popschool en betalen € 4,50 (<21) € 6,95 (21+) per les. Je kunt kiezen om 10 lessen mee te doen of een heel seizoen. Inschrijven voor de Popschool doe je via www.meerpaal.nl/cursus/popschool. Je wordt dan op de wachtlijst geplaatst en ontvangt bericht wanneer het lukt om je in een bandje te plaatsen. Heb je al een idee met wie je een bandje wilt beginnen? Meld je dan samen aan. De bandjes van de Popschool laten regelmatig van zich horen tijdens Meerpaal Live en tijdens evenementen als Koningsdag en de Avondvierdaagse. Heb je vragen over de Popschool? Stel ze aan Mark Dekkers via popschool@meerpaal.nl.