DRONTEN - Ben jij de muziekliefhebber pur sang? Weet jij het óók altijd beter wanneer je thuis meedoet met de TOP2000 Quiz? Of heb je gewoon zin in een afwisselende muzikale en gezellige avond samen met je vrienden? Na het overweldigende succes van eerdere jaren kunnen muziekliefhebbers hun kennis wederom testen tijdens De Meerpaal TOP2000 Quiz op vrijdag 20 december. Een muzikale tijdreis door de jaren heen.

De avond wordt muzikaal omlijst door een live band. Het winnende team wint kaarten voor de theatervoorstelling Dutch Eagles op woensdag 22 januari 2020. Er kan er natuurlijk maar één de beste zijn, daarom wordt binnen het winnende team de ultieme finale gespeeld. Dé winnaar van De Meerpaal TOP2000 Quiz wint, naast theatertickets, ook een dinerbon voor twee personen. Deze is te besteden in het Grand Café van De Meerpaal.

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich vanaf zaterdag 19 oktober inschrijven met een team van maximaal 5 personen via www.meerpaal.nl/top2000. De avond start om 19.00 uur en deelname kost € 55,- per team. Ook kunnen teams voorafgaand aan De Meerpaal TOP2000 Quiz genieten van een burgermenu (€ 12,50 per persoon, inclusief 1 consumptie). Let op! Vol = Vol.