DRONTEN - Van 21 tot en met 26 juni zet De Meerpaal haar deuren wagenwijd open voor jonge creatievelingen. De Snuffelweek is een week waarin kinderen van 4 tot en met 9 jaar welkom zijn om gratis verschillende lessen op het gebied van muziek, dans, yoga, beeldende kunst en theater uit te proberen.

In deze week kunnen nieuwe leerlingen vrijblijvend aan de verschillende lessen meedoen en zo ontdekken wat bij hen past en waar ze blij van worden. “En voor wie na deze week nog niet zo goed weet welke cursus hem of haar nu het allerleukste lijkt, starten we met het Snuffelrondje”, aldus Monique Hanekamp, docent beeldend bij De Meerpaal Academie. “Bij deze cursus ontdekken de kinderen binnen 8 lessen de verschillende disciplines. Zo staan er lessen kleuterdans, kleutertheater, kleuterkunst en kleutermuziek op het programma.”

Doorstroom
Ook voor de jongste leerlingen die al een cursus volgen bij De Meerpaal Academie is deze week een mooi moment om te kijken naar de verschillende doorstroommogelijkheden. Monique: “We vinden het belangrijk dat er binnen alle disciplines voor alle leeftijden een mooi cursusaanbod ligt. Met deze speciale open lesweek kunnen ouders en kinderen ontdekken welke eventuele vervolgcursussen er zijn waarbij kinderen verder kunnen ontdekken, doen en leren.”

Voor het complete programma van de Snuffelweek op www.meerpaal.nl/snuffelweek. Aanmelden voor de proeslessen kan via activiteiten@meerpaal.nl