DRONTEN - Steeds vaker vinden organisators van evenementen hun weg naar De Meerpaal Academie met de vraag of onze cursisten een optreden kunnen verzorgen.


De muziekmakelaar verzorgt muziek tijdens een kerstmarkt, de opening van een winkel, expositie of tentoonstelling, een (verjaardags)feestje, het sinterklaasfeest, maar ook serieuzere gelegenheden zoals een herdenking of wereldlichtjesdag.

Om snel op deze aanvragen te kunnen reageren houden we een lijst bij van muzikanten die het leuk vinden om op deze manier podium ervaring op te doen. Wil je met je muziekgroep voor zo'n optreden in aanmerking komen, dan kan je dat laten weten door je in te schrijven voor deze muziekpoule en je aan te melden bij onze muziekmakelaar (Mark Dekkers) m.dekkers@meerpaal.nl. Soms krijg je voor een optreden ook nog een leuke attentie! Je hoeft niet persé een cursus bij De Meerpaal te volgen om je in te kunnen schrijven. Alles is mogelijk; van klassiek tot pop & jazz, alleen of met een orkest of bigband.

Ook voor evenementen met een wat professioneler karakter, denk aan avondvullende achtergrond-, of dansmuziek tijdens diner, receptie of feest hebben we een groot netwerk van professionele muzikanten die hiervoor passende muziek kunnen verzorgen. Dat kunnen b.v. docenten van De Meerpaal Academie zijn, of ex-cursisten die zich semi-professioneel met muziek bezighouden.

Ben je geïnteresseerd in een avondvullend programma of sta jij te popelen om je in te schrijven? Voor meer informatie kan je contact opnemen met m.dekkers@meerpaal.nl.