DRONTEN - Ben jij gek op dansen, heb jij goede dansskills en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Meld je aan voor dé dansante uitdaging voor het nieuwe cursusseizoen. Op maandag 6 september vindt er weer een auditieronde plaats voor Showgroep Spirit, een selectiegroep die zich focust op de ontwikkeling van danstalent. De Showgroep richt zich met name op de ontwikkeling van podiumervaring bij verschillende evenementen en focust zich op samenwerken, ervaring opdoen en het ontwikkelen van eigen choreografieën.

Dansliefhebbers in de leeftijd van 13 tot 21 jaar kunnen zich aanmelden bij Hanneke Potthoff (h.potthoff@meerpaal.nl) voor de audities. De auditie bestaat uit twee rondes op maandag 6 en 13 september van 19.00 tot 19.45 uur in het danslokaal van De Meerpaal. Bij toelating wordt er van je verwacht dat je in ieder geval een danscursus volgt bij De Meerpaal Academie en daarnaast wekelijks met de Showgroep traint op maandagavond van 19.00 tot 19.45 uur. Tijdens de auditierondes wordt gekeken naar danstechniek, uitstraling, creativiteit en spontaniteit. Naast een korte warming up en een danscombinatie wordt er ook een stukje improvisatie gevraagd. Na afloop van de auditie ontvang je direct uitslag.

Open Lesweek
Van 6 tot en met 11 september is het Open Lesweek bij De Meerpaal. Belangstellenden kunnen vrijblijvend een kijkje nemen in de lesruimtes, maar mogen vaak ook meedoen met de lessen. Muziek maken, schilderen, beeldhouwen, dansen, acteren: alles is weer mogelijk in het nieuwe cursusjaar van De Meerpaal Academie. Meer informatie is te vinden op www.meerpaal.nl/openlesweek.
Kijk voor het volledige cursusaanbod op www.meerpaal.nl/cursussen. Voor vragen of aanmelden kun je ook terecht bij de cursistenadministratie via activiteiten@meerpaal.nl.