DRONTEN - Net voor de feestdagen brengt De Meerpaal een splinternieuwe Inspiratiekrant uit. Met daarin een terugblik op hoogtepunten uit de eerste helft van het seizoen en een vooruitblik op de diversiteit aan activiteiten, voorstellingen en bijeenkomsten tot en met de zomer 2020. De Inspiratiekrant kan vanaf 13 december worden afgehaald bij het Serviceplein.

Met haar totale aanbod aan dienstverlening wil De Meerpaal alle inwoners van Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant bereiken. Het ultieme doel is het faciliteren van ontmoeting en verbinding. De Inspiratiekrant informeert over het totaalprogramma evenementen, bioscoop en theaterprogrammering, maar ook over de dienstverlening vanuit De Meerpaal Welzijn en De Meerpaal Academie. De krant is tevens een tussentijdse aanvulling op het Meerpaal Magazine dat elk jaar in mei uitkomt. Op vrijdag 15 mei 2020 presenteert De Meerpaal alweer haar nieuwe theaterseizoen voor 2020/2021. Hiervoor wordt op genoemde datum een première-avond georganiseerd die exclusief toegankelijk is voor Meerpaalpashouders.

Serviceplein
Het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Zondag gesloten.