DRONTEN - Tom Cruise is terug in de bioscoop met Top Gun: Maverick, het vervolg op de populaire actiefilm uit de jaren 80. Deze blockbuster is vanaf nu te zien in De Meerpaal.


Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete "Maverick" Mitchell zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen.

Gevaarlijkste missie ooit

Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley "Rooster" Bradsaw. Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick "Goose" Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

Tickets

Zin in een avondje actie? Kom dan gezellig langs. Kaarten voor 'Top Gun: Maverick' zijn gemakkelijk te boeken via de website van De Meerpaal of (telefonisch) aan de balie van het Serviceplein via 0321 388777.