DRONTEN - De zomer is in volle gang en ook de zomervakantie gaat van start. Meer vrije tijd én dus ook meer tijd om een bezoek te brengen aan De Meerpaal voor jouw favoriete film. Hieronder zetten we alle verkoelende titels op een rijtje!

Films voor jong en oud

Tijdens de zomer verschijnen er weer een hoop mooie titels op het grote doek. Klaar voor actie? Dan zit je goed bij Bullet Train met acteur Brad Pitt. Meer zin in een romantische komedie? Dan is de Nederlandse film Zwanger & Co echt een aanrader. Ook kan er nog steeds genoten worden van publiekstrekkers als Elvis en Top Gun: Maverick.

Voor de allerkleinste filmliefhebbers zit je ook deze zomer goed bij De Meerpaal met o.a. De Allergrootste Slijmfilm, De Minions en De Bellinga's: Huis op Stelten. Ook draait de Drontense bioscoop beestachtig leuke dierenfilms, waaronder Knor, Silverstar, De Legende van Samoerai Henk en DC Club van Super-Pets.

Zomervoordeel

Om de zomer nog zorgelozer te maken heeft De Meerpaal een mooie kortingsactie lopen tijdens de vakantie. Als je met vier personen naar dezelfde film gaat, krijg je een ticket gratis (4 halen = 3 betalen). Deze groepsticket is exclusief eventuele toeslagen en zowel online als aan de balie van het Serviceplein verkrijgbaar.

Kijk voor de meest actuele tijden en tickets op www.meerpaal.nl of reserveer gemakkelijk aan de balie van het Serviceplein.