DRONTEN - 'De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje' komt naar Dronten! De vrolijke en avontuurlijke familiefilm met onder anderen Robert ten Brink en Martien Meiland draait vanaf deze week in de bioscoop van De Meerpaal.

Boordevol humor

'De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje' is een vrolijk avontuur voor jong en oud, boordevol humor. Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn de boeven ze te slim af?

Veelzijdig aanbod
Ook staan er andere films voor zowel jong als oud op de agenda. Zo kan er nog steeds genoten worden van de populaire bond-film 'No Time to Die' en 'Alles op Tafel', van de makers van Gooische Vrouwen. Ook het spannende verhaal over De Deventer Moordzaak is op het grote doek te bewonderen in 'De Veroordeling'. Met familiefilms als 'Ron's Gone Wrong', 'De Addams Familie' en 'De Club van Sinterklaas' is ook de filmagenda voor de allerkleinsten goed gevuld.

Tickets
Zin in een leuk filmuitje met 'De Grote Sinterklaasfilm' of andere titels? Reserveer dan gemakkelijk tickets via de website van De Meerpaal of aan de balie van het Serviceplein.