DRONTEN - Dierenvrienden opgelet! De bioscoop van De Meerpaal vertoont de komende vakantieweek meerdere familiefilms vol vrolijke beestjes. Of je nou van honden, hamsters of monstertjes houdt, er is voor ieder wat wils.


Voor waaghalzen is er de nieuwe titel 'Hopper en de Hamster der Duisternis'. Deze avontuurlijke familiefilm is ook op dinsdag 22 februari te zien als onderdeel van KidsmiX: een leuke middag vol activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Als je verder gek bent op honden is 'Clifford de Grote Rode Hond' een enorme aanrader, en voor de nachtegaaltjes onder ons is 'Sing 2' een perfecte keuze. Tot slot kan er genoten worden van 'Monster Family 2' voor de grappigste en harigste familie van Nederland.

Naast genoemde titels zijn er nog meer films te bewonderen tijdens de voorjaarsvakantie, zoals de uitermate populaire 'Spider-Man: No Way Home' en de Nederlandse romantische komedie 'Ik Wist Het'. Een andere nieuwkomer op de filmagenda is 'House of Gucci' met een erg indrukwekkende sterrencast. Het hele bioscoopprogramma is te vinden op de website van De meerpaal. Kaarten zijn te reserveren via de Servicebalie in De Meerpaal en de website.