DRONTEN - Dana Winner reist opnieuw langs de Nederlandse theaters met haar theaterconcert One Moment. Op vrijdag 17 juni staat de Belgische in De Meerpaal om haar zangkunsten te delen en haar publiek te vermaken.


Het theaterconcert is een kleine knipoog naar haar versie van One Moment in Time. Tijdens de uitzending van Liefde voor Muziek in 2016 wist ze met dat nummer iedereen te ontroeren. Op YouTube is het filmpje inmiddels al meer dan 29 miljoen keer bekeken en op Spotify is het al meer dan 4 miljoen keer geluisterd.

Dana Winner is iemand die veel balletjes omhoog houdt. Naast haar theatertour is ze moeder van een 22-jarige dochter en werkt ze aan een nieuw album. Op de nieuwe plaat en in de voorstelling zingt ze over de thema’s die vandaag de dag voor de Belgische zangeres spelen. De voorstelling is dus ook een klein kijkje in haar drukke leven. Ze zal worden begeleid door haar vaste topmuzikanten en zingt hits van Nederlandse en Engelstalige bodem.

Het theaterconcert vindt plaats in de Grote zaal van theater De Meerpaal. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten zijn online verkrijgbaar (https://www.meerpaal.nl/theater/dana-winner/) of via het Serviceplein in De Meerpaal.