DRONTEN - Terwijl het theaterseizoen van De Meerpaal richting het einde gaat en op 1 juli de geliefde cabaretier Peter Pannekoek op het podium staat, draait de bioscoop van De Meerpaal deze hele zomer volop! Dus; 1, 2, 3… ACTION!


Zo vertoont De Meerpaal de gloednieuwe film ‘Cruella’(12+). Een dijk van een film met in de hoofdrol de Oscarwinnaar Emma Stone. De live-action film toont op een vernieuwende manier het verhaal achter een van de meest beruchte en modieuze schurken ooit: Cruella de Vil. Stone geeft een verrassend speelse twist aan Cruella’s kwaadaardige trekken. Een film die je gezien moet hebben!

En er is nog meer te zien! Zo komen romantiek en komedie samen in de feelgoodfilm ‘Zwaar Verliefd 2’, heerst er hilariteit bij ‘Bon Bini: Judeska in da House’ en maakt de oorlogsfilm ‘Slag om de Schelde’ (16+) indruk.

Genieten met de hele familie? Dat kan uiteraard ook bij films als ‘Buurman & Buurman: bakken en grillen’, ‘Tom & Jerry’ en ‘Pieter Konijn op de vlucht’.

Tickets voor je favoriete film koop je 24 uur per dag online via www.meerpaal.nl/film en uiteraard via het Serviceplein van De Meerpaal via 0321 388 777.