DRONTEN - Jasper van der Veen speelt op vrijdag 11 december zijn voorstelling ‘Het dreigt volslagen goed te komen’. De winnaar van de Jury- en Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019 maakt hiermee zijn eerste avondvullende voorstelling.


Hierin vertelt Van Der Veen mooie en slimme verhalen vol sterke grappen. Hij is verwonderd en boos. Over zichzelf, zijn vrienden, familie en de wereld om hem heen.

Snel schakelend, met een sterke mimiek en onnavolgbare redenaties fileert Jasper van der Veen de maatschappij, onze blinde vlekken en dooie hoeken. Maar hij begint bij zichzelf, zijn gedachten, doen en vooral zijn laten. Hij wil een stap verder, wil door en vindt dat de wereld door moet. Maar om verder te kunnen moet je kunnen terugkijken, weten waar je vandaan komt en dan een plan maken. Durft hij dat? Dat gaan we zien.

De try-out van ‘Het dreigt volslagen goed te komen’ van Jasper van der Veen staat vrijdag 11 december om 19.30 uur en 21.15 uur op het podium van De Meerpaal. Wees er snel bij, want er zijn nog een paar kaarten. Te verkrijgen via https://www.meerpaal.nl/theater/