DRONTEN - Beleef op zaterdag 30 april een muzikale avond in De Meerpaal met onbenulligheden die ertoe doen tijdens de voorstelling 'Tijd zat!' van cabaretduo Klooster en Van der Meulen.

In hun eerste gezamenlijke programma schotelen Marieke Klooster en Sanneke van der Meulen hun publiek een avond voor waarin ze elkaar vinden in hilarische scènes en herkenbare liedjes. Twee vrouwen – de één 30, de ander 50 – die het liefst de tijd stil willen zetten.

Moet je alle kansen en mogelijkheden die het leven je biedt benutten? Wanneer vecht je elkaar de tent uit? Waarin heb je elkaar nodig? Marieke Klooster en Sanneke van der Meulen treffen elkaar in on- en benulligheden die ertoe doen, zoals 'rokjesdag en de eeuwige jeugd', 'help, ik word vergeten!' of 'kapotte eieren versus invriezen'. Dubbel leed vermaakt, blijkt tijdens deze krachtmeting van allure.

De aanvang van deze voorstelling is om 20.15 uur. Kaarten zijn te reserveren op de website van De Meerpaal of aan de theaterkassa op het Serviceplein.