DRONTEN - De kerstperiode is een heerlijke tijd om je te laten verwonderen in het theater. Van grappige kindervoorstellingen en cabaret tot een prachtige Kerst- en eindejaarsvoorstelling. Het komt allemaal voorbij in De Meerpaal.

Tweede Kerstdag vindt voor de 32e keer het traditionele Kerstconcert van het Flevo’s Mannenkoor plaats, onder leiding van dirigent Paul Michèl Tijssen. Op deze dag organiseert De Meerpaal vanaf 11.00 uur een Kerstbrunch in het Grand Café. Ook te reserveren als je niet naar het theater gaat. Vrijdag 27 december neemt Vincent Bijlo het jaar 2019 door in zijn Eindejaarsconference ‘Stikstof Zijt Gij’. Een mooie afsluiting van een bewogen jaar. Zaterdag 28 december 14.00 uur staat de betoverende kindervoorstelling ‘Ayse en de Verliefde Wolk’ (6+) op het podium. In dit verhaal, gebaseerd op een Turks sprookje, nemen René Groothof en zangeres Esra Dalfidan de kinderen mee op een muzikale en culturele reis. Zaterdag 4 januari sluit de familievoorstelling ‘Kikker en het avontuur’ (4+) de kerstvakantie af. Na afloop kan iedereen zijn Kikker-vriendjes ontmoeten tijdens de ‘meet & greet’. Voorafgaand aan de voorstelling is er voor de hele familie een Kids Smulmenu.

Een gevarieerd programma om samen met vrienden en familie een mooie beleving te hebben in De Meerpaal. Een compleet overzicht tot en met zomer 2020 is te vinden in de Inspiratiekrant van De Meerpaal (gratis af te halen).

Reserveren

De voorstellingen zijn in de Kerstvakantie. Kaarten voor de voorstellingen kunt u reserveren via 0321 388 770 of via www.meerpaal.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.