DRONTEN - Naast de wisselende reguliere filmprogrammering van Bioscoop De Meerpaal worden er ook regelmatig speciale events georganiseerd. Voor de komende maand staat er een Kleuterbios, Sweet Ladies Night en een Film & Flavour op het programma. Kaarten bestellen kan via www.meerpaal.nl/film.

Kleuterbioscoop: Fien & Teun Gaan Kamperen
Bezoek onze Kleuterbios en geniet samen met je (klein)kinderen van ‘Fien & Teun Gaan Kamperen’. De film duurt iets langer dan een uur en na afloop krijgt iedereen iets leuks mee om thuis verder te kunnen spelen en knutselen!

Zondag 5 februari - 13.30 uur

Sweet Ladies Night: Magic Mike’s Last Dance
Valentine's Day came early! Vlak voor de dag van de liefde komt het derde deel van de Magic Mike-filmreeks uit. Channing Tatum is opnieuw te zien in de hoofdrol, naast Salma Hayek Pinault. Extra leuk: tijdens deze Sweet Ladies Night heb je de optie om een overheerlijk plankje vol zoetigheid te bestellen, want bij zo'n film horen natuurlijk lekkere hapjes!

Woensdag 8 februari - 20.00 uur

Film & Flavour: De Acht Bergen
Geniet op donderdag 16 en vrijdag 17 februari weer van onze heerlijke Film & Flavour-arrangementen in combinatie met De Acht Bergen. Een film over liefde tussen mensen, eenzaamheid, houvast, familierelaties en verknochtheid aan een streek.

Arrangementen
-Glas wijn + bittergarnituur (donderdag 16 februari - 18.45 uur)
-Kopje koffie/thee + lekkernij (vrijdag 17 februari - 9.45 uur)
-Tweegangenlunch: soep, broodje, drankje (vrijdag 17 februari - 12.00 uur)

Film & Flavour is een maandelijks terugkerend event.

Meer informatie vind je op www.meerpaal.nl