DRONTEN - Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap... met al deze ingrediënten belooft 'Costa!!' een heerlijke film te worden. Deze romantische komedie is vanaf nu te zien in De Meerpaal

In Costa!! reist Anna met haar beste vriendin Bibi naar het Spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida vroeger als propper werkte. Eenmaal in Spanje blijkt de club helaas al lang niet meer the place to be, maar een vervallen karaokebar.

Samen met haar nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om de Battle of the Bars te winnen en van de Costa weer de vetste club van de strip te maken. Ondertussen laait de passie aan alle kanten op zoals dat alleen aan de Costa kan. Zal Anna onder de Spaanse zon, net als haar moeder ooit, echte liefde vinden?

Twintig jaar later

Ondanks dat de film geen vervolg op de hit uit 2001 is, speelt het verhaal zich wel twintig jaar later op dezelfde locatie af, met deels dezelfde personages. Abbey Hoes en Katja Schuurman (die ook in de eerste Costa!! te zien was) spelen de hoofdrollen.

Kaarten voor de feelgoodfilm 'Costa!!' zijn te reserveren via de website van De Meerpaal en aan de balie van het Serviceplein.