DRONTEN - Met de Meerpaal Comedy Club en Gerard Alderliefste en Friends staan er eind deze maand weer mooie voorstellingen op het programma in De Meerpaal.

Meerpaal Comedy Club | Nieuw in De Meerpaal!

donderdag 26 oktober 2023 | 20.30 uur

genre: cabaret

Dit theaterseizoen openen de deuren van De Meerpaal Comedy Club. Vier professionele comedians trakteren je op te grappige anekdotes; elke avond kent een andere line-up. Dus bestel een biertje, laat nog een wijntje inschenken of vul de glazen met wat fris, leun achterover en geniet van een ontspannen avondje theater. De enigen die aan het werk zijn, zijn de comedians en je lachspieren.

Dit seizoen pakken o.a. deze comedians het podium: Pieter Jouke, Thjum Arts, Wilko Terwijn, Jeroen Pater, Kristel Zweers, Jasper van der Veen, Wouter Monden en Klaas Prins. Ook krijgt een beginnende comedian – een zogeheten ‘rookie’ – de kans om vlieguren te maken. Menig ‘rookie’ groeit uit tot een volwaardig cabaretier. Hoe leuk is dan als jij kunt zeggen ‘Hé, die comedian heb ik nog in Dronten gezien!’

Kaarten

Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via https://www.meerpaal.nl/theater/meerpaal-comedy-club-oktober/. Wie hierbij hulp nodig heeft, kan terecht bij de theaterkassa op het Serviceplein van De Meerpaal. Deze is open op maandag t/m woensdag: 09.00 – 17.00 uur, donderdag en vrijdag: 09.00 – 20.30 uur, zaterdag 10.00 – 17.00 uur en dagelijks vanaf een half uur voor de eerste activiteit of (film)voorstelling.

Gerard Alderliefste & Friends

vrijdag 27 oktober 2023 | 20.15 uur

genre: muziek

Waan je op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden én met jou het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat je verrassen door het achtkoppige muzikale gezelschap. Een avond vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen in Dronten.

Gerard komt met zeven enthousiaste muziekvrienden en -vriendinnen het theater in, om zijn eigen mooie verhaal, zijn belle histoire, met je te delen. In de vrolijke sfeer van een fête du village, zo’n klassiek Frans dorpsfeest, komen alle bekende hits voorbij. Onder de warme Franse klanken van ondermeer de accordeon en de viool, neemt Alderliefste je mee door het joie de vivre, de liefde voor muziek en voor de Franse taal. Deze en andere favorieten van Michel Fugain zullen dus niet ontbreken in ‘Une belle histoire.’ Julien Clerc, de Poppy’s, Edith Piaf, Stromae, Aznavour, Gérard Lenorman.

Kaarten

Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via https://www.meerpaal.nl/theater/gerard-alderliefste-friends/. Wie hierbij hulp nodig heeft, kan terecht bij de theaterkassa op het Serviceplein van De Meerpaal. Deze is open op maandag t/m woensdag: 09.00 – 17.00 uur, donderdag en vrijdag: 09.00 – 20.30 uur, zaterdag 10.00 – 17.00 uur en dagelijks vanaf een half uur voor de eerste activiteit of (film)voorstelling.