DRONTEN - Op zondag 27 maart worden de Oscars uitgereikt. Speciaal hiervoor heeft De Meerpaal drie prachtige kanshebbers op haar filmagenda gezet: The Power of the Dog, Belfast en The Worst Person in the World. Robin Wever, filmprogrammeur bij De Meerpaal, vertelt je er meer over.

1. The Power of the Dog

"The Power of the Dog met Benedict Cumberbatch is hartverscheurend, bloedstollend en aangrijpend. Deze film is dan ook niet voor niks genomineerd voor 12 Oscars en daarmee de verwachte grote winnaar! Geniet van deze filmtopper samen met onze Film & Flavour arrangementen."

2. Belfast

"Alles aan Belfast klopt: van de kleurrijke introductie van de Noord-Ierse arbeidersstad met Van Morrison's deuntjes tot de contrastrijke beelden van Buddy en zijn familie. Nostalgie, angst en toekomstdromen in regisseur Kenneth Branaghs meest persoonlijke werk met 7 Oscarnominaties. Te zien in combinatie met onze Film & Flavour arrangementen."

3. The Worst Person in the World

"In regisseur Joachim Triers originele spin op het liefdesverhaal en de coming-of-age zit een vrouw in de knoop met alle grote levensvragen. Hilarische én emotionele momenten, overtuigende rollen en onweerstaanbare muziek; wordt dit de ultieme millennial-film?"

De actuele speeltijden voor deze films zijn te vinden op www.meerpaal.nl/film.

Tickets zijn gemakkelijk te reserveren via de website of op het Serviceplein van De Meerpaal.