DRONTEN - Kom genieten van de film André Rieu: 70 Years Young. Speciaal voor deze film biedt De Meerpaal een arrangement aan op 18 en 19 januari. Geniet op zaterdag 18 januari van een Film & Diner of geniet op zondag 19 januari enkel van de film.

70 Years Young is het ultieme filmconcert van André Rieu met muzikale hoogtepunten die de maestro zelf heeft geselecteerd uit zijn luisterrijke carrière tot nu toe. Deze unieke feestelijke film voert u mee op een ongelofelijke reis rond de wereld naar de schitterendste concertlocaties van André Rieu, waaronder het Weense Schönbrunn, Radio City Music Hall in New York en het Kroningsconcert in Amsterdam.

Als onderdeel van de viering haalt André samen met bioscooppresentatrice Charlotte Hawkins herinneringen op aan zijn leven, de liefde en de muziek, terwijl hij zijn bioscooppubliek meeneemt op een exclusieve rondleiding door zijn landhuis in Maastricht.

Reserveren De aanvang voor Film & Diner op zaterdag 18 januari is 18.00 uur. Een filmkaartje, inclusief Stamppotbuffet, kost € 29,50 per persoon. De aanvang voor de film op zondag 19 januari is om 15.00 uur. De prijs hiervoor is € 14,50 per persoon. Tickets zijn verkrijgbaar via het Serviceplein in De Meerpaal of online via www.meerpaal.nl. De bioscoopkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur.