DRONTEN - De Franse filmklassieker Amélie bestaat inmiddels 20 jaar. En om dat te vieren vertoont De Meerpaal deze 'heerlijke' titel op vrijdag 18 februari exclusief op het grote doek in combinatie met haar Film & Flavour arrangementen.

Onweerstaanbaar

In 'Amélie' besluit Barmeisje Amélie (Audrey Tautou) op een goede dag andere mensen een handje te helpen bij het geluk. Ze helpt iemand die als kind een doosje met persoonlijke dingetjes verloor, barklanten die op zoek zijn naar liefde en nog vele anderen. Dan raakt ze zelf verliefd.

Robin Wever, filmprogrammeur bij De Meerpaal: 'Dit heerlijke hoogstandje blijft prachtig om te zien, al helemaal op het grote doek. Dit suikertaartje van een romantische komedie schildert een vriendelijk, kleurrijk en fantasierijk Parijs waar alles mogelijk is. Dat pakt 20 jaar later nog even onweerstaanbaar uit'.

Arrangementen & Tickets

Amélie is op vrijdag 18 februari zowel met een koffie- als luncharrangement te bewonderen. De aanvang voor het koffiearrangement is om 9.45 uur. Om 12.00 uur start het luncharrangement. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Serviceplein of online via de website van De Meerpaal.