DRONTEN - Ter gelegenheid van de Kinderboekenweek staat in het theater het al meer dan 150 jaar geleden geschreven boek "Alice's Adventures in Wonderland'' centraal.

Dit boek vormt de basis voor de familievoorstelling over het blonde meisje in het blauwe jurkje. Maar Alice is veranderd. En hoe! Ze heeft haar blauwe jurkje verruild voor een hoodie. Haar keurige schoentjes voor stoere gympen. En huilen? Daar doet ze niet meer aan! In de nieuwe voorstelling van Mariska Simon maken we kennis met Alice en Wonderland zoals zij verbeeld zijn door illustrator Floor Rieder; fris, eigentijds en prachtig vormgegeven. De voorstelling belooft een visueel feestje te worden en is vooral geschikt voor stoere kinderen die net als Alice niet bang zijn om een klein beetje te veranderen.

Voor kinderen is er een Alice in Wonderland kleurwedstrijd aan gekoppeld. De kleurplaat kan worden afgehaald bij het Serviceplein in De Meerpaal.

Reserveren De voorstelling start zaterdag 12 oktober om 15.00 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten € 14,00 U kunt reserveren via 0321 388 770 of via www.meerpaal.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.