DRONTEN - Meer dan 10 jaar geleden won Sjors van der Panne de publieksprijs van het Concours de la Chanson. Recent toerde hij met het hoopvolle en troostende theaterprogramma Dan maken we het land en het ontroerende Mannen Huilen Niet, met collega Tommie Christiaan. Eerder gaf hij al diverse succesvolle zomerconcerten in Het Concertgebouw. En nu is hij weer te zien in Dronten.

Afgelopen jaar heeft Sjors van der Panne in Frankrijk geschreven aan liedjes voor zijn nieuwe album dat later dit jaar verschijnt. Deze chansons wisselt hij af met zijn lievelings klassiekers. In het Frans, of hertaald in het Nederlands. Van Dalida en Françoise Hardy tot Zaz en Renaud, de chansonnier van de Nederpop op zijn best. Een Frans Nederlandse muzikale avond met een lach en een traan.

Kaarten


Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via https://www.meerpaal.nl/theater/sjors-van-der-panne-2/. Wie hierbij hulp nodig heeft, kan terecht bij de theaterkassa op het Serviceplein van De Meerpaal. Deze is open op maandag t/m woensdag: 09.00 – 17.00 uur, donderdag en vrijdag: 09.00 – 20.30 uur, zaterdag 10.00 – 17.00 uur en dagelijks vanaf een half uur voor de eerste activiteit of (film)voorstelling.

Sjors van der Panne | De Chansons van Sjors
zaterdag 25 november 2023 | 20.30 uur
genre: muziek