DRONTEN - Beleef op maandag 18 november als eerste de bloedstollende film ‘Penoza: The Final Chapter’ tijdens de publiekpremière in De Meerpaal Dronten. Neem samen met ons een kijkje op de rode loper via een livestream en geniet vervolgens van de film.

Over de film
De Zwarte Weduwe is niet dood… Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

Programma
19.00 uur: Livestream met de cast op de rode loper voor Tuschinski: Monic Hendrickx, Olga Zuiderhoek, Niels Gomperts, Stijn Taverne, Loek Peters, Raymond Thiry, Maarten Heijmans, regisseur Diederik van Rooijen e.a.
19.30 uur: Start film – Penoza: The Final Chapter

Reserveren
Reserveren voor deze speciale avond kan via www.meerpaal.nl of bij het serviceplein. Een kaartje voor deze unieke avond kost €10,00 per persoon.