ALMERE - Telstar heeft vrijdagavond in het Yanmar Stadion van Almere City FC een welkome driepunter weten te behalen. Diep in blessuretijd wist invaller David Min voor de enige treffer van de wedstrijd te zorgen: 0-1.

Trainer Alex Pastoor van Almere City had zijn elftal na de 3-0 nederlaag in Helmond van een week eerder liefst op zes plaatsen gewijzigd. Veel verbetering bracht dit echter niet. Telstar was dreigender en zag een doelpunt van Glynor Plet ontreecht afgekeurd worden wegens buitenspel.

Na de rust kwam de thuisploeg wederom goed weg toen eerst Giousis de paal raakte en vervolgens keeper Bakker twee keer handelend moest optreden bij pogingen van Blommestijn. Het duel leek zodoende op 0-0 te eindigen, maar diep in blessuretijd (96e min.) wist David Min de ploeg van Mike Snoei alsnog naar de winst te schieten.