ALMERE - Almere City FC is aan sterke reeks bezig en de voormalig hekkensluiterr van de Keuken Kampioen Divisie is na een 2-0 zege op FC Den Bosch zelfs even koploper in de stand om de vierde periode.

De ploeg van trainer Alex Pastoor legde de basis voor de derde zege op rij in de eerste helft. Ilias Alhaft maakte al vroeg in de wedstrijd een prima goal door keeper Van der Steen met een droge knal te verschalken. Na een half uur werd die score verdubbeld door Maarten Pouwels op aangeven van Jeffry Puriel. Met iets meer precisie had die score zo maar verder kunnen oplopen want de mogelijkheden waren daar.

Na de rust was de thuisploeg iets minder dominant, maar bleef de Pastoor-equipe wel geconcntreerd overeind en hoefde keeper Nordin Bakker nauwelijks in actie te komen.