ALMERE - Er is voor trainer Dick Advocaat het nodige werk te verrichten bij ADO Den Haag dat ondanks een goede start met harde cijfers onderuit ging bij Almere City FC.

In het Yanmar Stadion begon ADO Den Haag prima toen Sellouki na een klein kwartier het eindpunt was van een prima aanval. Kort voor rust zorgde Jeredy Hilterman voor de gelijkmaker.

Het kantelpunt kwam na een uur spelen toen ADO-verdediger Daryl Werker hands maakte op de doellijn. Keeper Hugo Wentges, die kort daarvoor nog een strafschop van Hilterman had gekeerd werd nu vanaf elf meter geklopt door Lance Duijvestijn. Kort hierna maakte Hilterman toch zijn tweede van de middag en in blessuretijd wist Pena Herrero de eindstand op 4-1 te bepalen.